Siegfried Bracke:

Siegfried Bracke is een voormalig Vlaams journalist en televisiepresentator die vooral actualiteitenprogramma’s, interviews en verkiezingsshows presenteerde rond Belgische politiek. Op 4 mei 2010 maakte hij zijn overstap naar de politiek bekend. Sindsdien is Bracke actief bij de N-VA.

Gie Goris:

Gie Goris werkte Van 1980 tot 1990 voor de educatiedienst van Broederlijk Delen in Antwerpen. In die periode nam hij deel aan het initiatief Getuigen voor Vrede (Nicaragua) en bezocht hij de Filipijnen en Thailand, en Zuid-Korea in de aanloop naar de Olympische Spelen van 1988.
Vanaf december 1990 is Gie Goris voltijds actief in de mondiale journalistiek, eerst als hoofdredacteur van Wereldwijd (1990-2002), daarna als hoofdredacteur van MO* (2003 – vandaag).

Philippe De Backer:

Philippe De Backer is Europees Parlementslid voor Open Vld sinds september 2011.
Hij behaalde een doctoraat biotechnologie aan de Universiteit Gent. Daarna ging hij werken voor een investeringsfonds in Luxemburg.
Van 2007 tot 2010 was De Backer voorzitter van Jong VLD Nationaal. In die periode zetelde hij ook in de gemeenteraad van Kapellen.

Nieuwe juryleden